16H Auto-Hoover Quadcopter

€33,95
Op voorraad
Voor 15.00 besteld, vandaag verstuurd

Productomschrijving

De 16H is echt een fundrone. De auto-hoover functie (ook wel altitude hold genoemd) houd de drone mooi stil in de lucht zodat vliegen heel gemakkelijk word. Deze drone vliegt veel gemakkelijker dan bijvoorbeeld de Yi Zhan X4 of de Eachine H8 omdat je bij die drones zelf met doseren van het vermogen de hoogte moet bepalen. Maar de 16H doet dit helemaal zelf, dus als je de sticks los laat blijft hij mooi op de zelfde hoogte in de lucht hangen.

 

De 16H is heel licht en toch uitgerust met een flinke batterij, daarom kan hij tot wel 8 minuten vliegen. En als hij dan toch leeg is dan is hij met de bijgeleverde oplader in 30 minuten weer klaar voor actie.

 

Verder kan de 16H trucjes zoals flips en loops. Hij kan automatisch landen en opstijgen en er is zelfs een functie ingebouwd die headless mode heet. Ook zit er een knopje op de controller om de snelheid te verhogen en verlagen waarmee de drone vliegt.

 

Deze drone is echt voor het fun vliegen in en om het huis. Er zit geen camera ingebouwd en daarom is er ook geen brevet nodig of restrictie op waar deze gevlogen mag worden.

 

We adviseren om eerst in huis te oefenen met deze drone, door de propellerbeschermers kan je er haast niets mee kapot maken. Als je goed hebt geoefend kan je de drone gerust mee naar buiten nemen en daar gaan vliegen. Kijk wel uit dat het niet te hard waait want dan is hij zo weg.

 

Er zijn verschillende leveranciers van deze drone, soms zal er Eachine opstaan en soms JJRC maar ze worden altijd geleverd met service en garantie van Speeddrones.

 

 

Specificaties fabrikant

Color: Green
Gyro: 6-axis
Frequency: 2.4G
Channel: 4CH
Quadcopter Battery: 3.7V 350mAh LiPo Battery (Included)
Flight Time: above 8 minutes
Charging Time: 30 minutes
Transmitter Mode: Mode 2 (Left Hand Throttle)
Transmitter Power: 2 x 1.5V AA Battery (NOT Included)
R/C Distance: About 50 meters
Quadcopter Size: 8.8*8.8*3.0cm
Package Size: 20x14x6.2cm
 
 

Product reviews (0)

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen