AOS

AOS 7"

€129,95
AOS 7
Op voorraad
Voor 15.00 besteld, vandaag verstuurd

Productomschrijving

De AOS 7 is vanaf de grond af ontworpen om de maximaal mogelijke vliegprestaties in de 7 inch-klasse te leveren. Perfect voor snelle, dramatische freestyle; snel bewegende onderwerpen achtervolgen; of supersoepel cruisen.

 

Naarmate de framegrootte toeneemt, worden resonantie en trillingen van het frame een steeds groter probleem. Grotere props zorgen voor meer vibratie en omdat ze langzamer draaien, treedt deze vibratie op bij lagere frequenties. Langere armen verergeren dit probleem. Hoe langer de arm, hoe lager de resonantiefrequentie.

 

Om dit probleem op te lossen, gebruikt de AOS 7 een ontwerp met gesplitste armen om de koolstofvezel in beide armsteunen uit te lijnen met de uitgeoefende belasting. Dit verhoogt aanzienlijk de stijfheid van de diagonale steun en de bijbehorende resonantiefrequenties. Bovendien bouwt de AOS 7 voort op het ontwerp van de AOS 5.5 door een breder middengedeelte te gebruiken om de niet-ondersteunde lengte van elke arm te verminderen.

 

Het resultaat is een 7-inch frame met uitzonderlijke resonantieprestaties waarmee u minder filtering en hogere PID-winsten kunt uitvoeren. Geniet van een soepeler en responsiever vlieggevoel met minder propwash, minder oscillaties en koelere motoren.

 

Specificaties fabrikant

Specification:

~230g with all hardware

Designed for 7 inch props

8 mm Arms

2.5 mm Top Plate, Bottom Plate and Sandwich Plates

Up to three 30.5x30.5 mm or 20x20 mm stacks

32x32mm GoPro mounting holes in top plate

Fits the DJI Air Unit or Caddx Vista perfectly

Fits the DJI FPV camera 20*20mm

Recommended motor size 2806.5

Standoffs, frame and motor screws included

 

 

Package Included:

-1x AOS 7 FPV Frame Kit

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »