SpeedDrones

Pathfinder Pro

€299,00
Word op maat gemaakt en binnen 1 week geleverd

Productomschrijving

Drone op maat gemaakt en geleverd met service en garantie!

 

Low rider frame
 Beste drone voor beginners
 Inclusief reparatie service
 2 Jaar garantie

 

Pathfinder Pro frame

Het slanke carbon-fibre frame is kenmerkend voor de duurzaamheid en veelzijdigheid van deze drone. Door de batterij laag op het frame te dragen, precies tussen de propellers heeft deze drone een uitstekende balans. Het frame is zo breed dat er 6inch propellers op kunnen maar voor een dynamische vliegstijl adviseren wij 5inch op deze FPV drone. Een HD camera zoals de GoPro word ook laag op het frame gedragen voor de balans en heeft uiteraard geen propellers in beeld. De 4mm dikke armen zijn gemaakt van hoogwaardig carbon-fibre en zijn dus ook bestand tegen een ruige landing.

Motoren

Op de Pathfinder pro kan een breed assortiment motoren. Het type BR2205 is al behoorlijk krachtig en laat de drone gemakkelijk 80 kilometer per uur vliegen. Als dat niet genoeg is kijk dan eens naar de zwaardere modellen van bijvoorbeeld T-Motor en iFlight. Met 2306 motoren kan de Pathfinder Pro een snelheid wel tot 140 kilometer per uur behalen. Een beetje extra vermogen is ook niet weg als je van plan bent een GoPro Hero mee te nemen.

 

De keuze van ESC’s word automatisch aangepast op de keuze van de motoren. Bij BR2205 motoren leveren we 30Ampere ESC’s. Bij de zwaardere 2306 motoren leveren we standaard 50Ampere ESC’s. Alle modellen ESC die we gebruiken ondersteunen Dshot600 met Dshot commands. Door Dshot commands word het onder andere mogelijk om “flip over after crash” uit te voeren en de motoren als beepers te gebruiken.

 Flight controller

Standaard leveren we de Pathfinder Pro met een F4 flight controller. Dit is een moderne flight controller waar we de laatste versie van Betaflight op installeren. Mocht je de drone later willen kunnen uitbreiden met GPS of RPM filtering dan heb je een modernere F7 flight controller nodig. Dit kan je als optie selecteren.

 

Uiteraard word de Flight Controller voorzien van de juiste demping en zo geïnstalleerd dat deze gemakkelijk toegankelijk is voor updates.

Video transmitter

Op de Pathfinder Pro leveren we een Team Black Sheep Unify Pro Race 2 met een maximaal zendvermogen van 400 milliwatt. Het is eventueel mogelijk om de zender te upgraden naar een Unify Pro32 met een vermogen tot maar liefst 1000 milliwatt. Deze Unify Pro32 bied ook mogelijkheid om via USB te worden geüpgraded en te worden bestuurd via Crossfire. Uiteraard ondersteunen beide videozenders alle 48 gebruikelijke videokanalen.

 

Helaas is het in Europa niet toegestaan meer dan 25 milliwatt zendvermogen te gebruiken. Daarom leveren we de videozenders met een beperking van het vermogen. Als je de drone buiten Europa gaat gebruiken dan kan je door een reset procedure de blokkade van de video zender halen.

Video antenne

Je kan zowel voor een Lollipop antenne als voor een fullsize omnidirectionele antenne kiezen. De verschillen in prestatie zijn heel klein en het is vooral belangrijk dat je een antenne kiest die overeen komt met de antenne die je op je bril gebruikt.

 

Op laag vermogen presteert de Lollipop gelijk met de fullsize antenne maar op hoog vermogen kan de grote antenne meer warmte kwijt en presteert iets beter.

Ontvanger

Iedere moderne hobby ontvanger word ondersteund zolang deze het signaal door 1 draad kan leveren. Standaard leggen we een connector voor je klaar die op SBUS is aangesloten. Als je een andere aansluiting nodig hebt zoals PPM of Spektrum Serial geef dat dan even aan bij je bestelling.

 

Je kan er ook voor kiezen om door ons een ontvanger in te laten bouwen. We hebben keuze uit FrSky, TBS Crossfire, FlySky en Spektrum.

High-res

 

 

 

 

Product reviews (0)

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen