Holibro

Pixhawk 6C (metal case) + PM02 + M8N

€399,00
Op voorraad
Voor 15.00 besteld, vandaag verstuurd

Productomschrijving

Flightcomputer voor professionele of hoge kwaliteit UAS systeem. Gebaseerd op de originele Pixhawk serie is deze computer geschikt voor Arducopter, Arduplane en vergelijkbare busturingssystemen.

 

De Pixhawk® 6C is de nieuwste update van de succesvolle familie van Pixhawk® flight controllers, gebaseerd op de Pixhawk® FMUv6C Open Standard en Connector Standard. Het wordt geleverd met PX4 Autopilot® vooraf geïnstalleerd. In de Pixhawk® 6C vindt u een op STMicroelectronics® gebaseerde STM32H743, gecombineerd met sensortechnologie van Bosch® en InvenSense®, waardoor u flexibiliteit en betrouwbaarheid krijgt voor het besturen van elk autonoom voertuig, geschikt voor zowel academische als commerciële toepassingen.

 

De H7-microcontroller van de Pixhawk® 6C bevat de Arm® Cortex®-M7-kern met een snelheid tot 480 MHz, heeft 2 MB flashgeheugen en 1 MB RAM. Dankzij de bijgewerkte verwerkingskracht kunnen ontwikkelaars productiever en efficiënter zijn met hun ontwikkelingswerk, waardoor complexe algoritmen en modellen mogelijk zijn. De open standaard FMUv6C omvat krachtige, geluidsarme IMU's aan boord, ontworpen om kosteneffectief te zijn en tegelijkertijd IMU-redundantie te hebben. Een trillingsisolatiesysteem om hoogfrequente trillingen uit te filteren en ruis te verminderen om nauwkeurige metingen te garanderen, waardoor voertuigen betere algehele vliegprestaties kunnen behalen. De Pixhawk® 6C is perfect voor ontwikkelaars in onderzoekslaboratoria, startups, academici (onderzoek, professoren, studenten) en commerciële toepassingen.

 

Dit is de versie met Aluminium CNC case.

 

Belangrijkste ontwerppunten

-Krachtige H7-processor met kloksnelheid tot 480 MHz

-Nieuw kosteneffectief ontwerp met lowprofile vormfactor

-Redundante traagheidsmeeteenheid (IMU) van Bosch® & InvenSense®

-Nieuw ontworpen geïntegreerd trillingsisolatiesysteem om hoogfrequente trillingen uit te filteren en ruis te verminderen om nauwkeurige metingen te garanderen

-IMU's worden op temperatuur geregeld door ingebouwde verwarmingsweerstanden, waardoor een optimale werktemperatuur van IMU's mogelijk is

 

Omvat:

Pixhawk 6C vluchtcontroller (aluminium behuizing)

PM02 V3 12S voedingsmodule

M8N GPS

Ga voor technische informatie naar https://docs.holybro.com/

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »