Holibro

Pixhawk 6X Mini + PM02 + M8N

€559,00
Op voorraad
Voor 15.00 besteld, vandaag verstuurd

Productomschrijving

De Pixhawk® 6X is de nieuwste update van de succesvolle familie van Pixhawk® flight controllers. Het wordt geleverd met PX4 Autopilot® vooraf geïnstalleerd. In de Pixhawk® 6X vindt u een op STMicroelectronics® gebaseerde STM32H753, gecombineerd met sensortechnologie van Bosch®, InvenSense®, waardoor u flexibiliteit en betrouwbaarheid krijgt voor het besturen van elk autonoom voertuig, geschikt voor zowel academische als commerciële toepassingen.

 

De H7-microcontroller van de Pixhawk® 6X bevat de Arm® Cortex®-M7-kern met een snelheid tot 480 MHz, heeft 2 MB flashgeheugen en 1 MB RAM. Dankzij de bijgewerkte verwerkingskracht kunnen ontwikkelaars productiever en efficiënter zijn met hun ontwikkelingswerk, waardoor complexe algoritmen en modellen mogelijk zijn.

 

De open standaard FMUv6X omvat krachtige, geluidsarme IMU's aan boord, ontworpen voor betere stabilisatie. Drievoudige redundante IMU & dubbele redundante barometer op afzonderlijke bussen. Wanneer de PX4 Autopilot een sensorstoring detecteert, schakelt het systeem naadloos over naar een andere om de betrouwbaarheid van de vluchtbesturing te behouden. Een onafhankelijke LDO voedt elke sensorset met onafhankelijke vermogensregeling. Een trillingsisolatiesysteem om hoogfrequente trillingen uit te filteren en ruis te verminderen om nauwkeurige metingen te garanderen, waardoor voertuigen betere algehele vliegprestaties kunnen behalen. Externe sensorbus (SPI5) heeft twee chipselectielijnen en data-ready signalen voor extra sensoren en payload met SPI-interface, en met een geïntegreerde Microchip Ethernet PHY is nu snelle communicatie met missiecomputers via ethernet mogelijk.

 

De Pixhawk® 6X is perfect voor ontwikkelaars in onderzoekslaboratoria, startups, academici (onderzoek, professoren, studenten) en commerciële toepassingen. Holybro biedt het Pixhawk Baseboard en het Pixhawk Mini-Baseboard aan, elk met een andere vormfactor en interfaces.

 

Belangrijkste ontwerppunten

-Krachtige STM32H753-processor met kloksnelheid tot 480 MHz

-Modulaire vluchtcontroller: gescheiden IMU-, FMU- en basissysteem verbonden door een 100-pins en een 50-pins Pixhawk® Autopilot Bus-connector.

-Redundantie: 3x IMU-sensoren & 2x barometersensoren op afzonderlijke bussen

-Driedubbele redundantiedomeinen: Volledig geïsoleerde sensordomeinen met aparte bussen en gescheiden vermogensregeling

-Nieuw ontworpen trillingsisolatiesysteem om hoogfrequente trillingen uit te filteren en ruis te verminderen om nauwkeurige metingen te garanderen

-Ethernet-interface voor snelle integratie van missiecomputers

-IMU's worden op temperatuur geregeld door ingebouwde verwarmingsweerstanden, waardoor een optimale werktemperatuur van IMU's mogelijk is

 

miniset bevat:

Pixhawk 6X Flight Controller-module

Pixhawk Mini Basis

PM02 voedingsmodule

Kabelset

 M8N GPS

 

Ga voor technische informatie naar https://docs.holybro.com/

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »