Quad Pitstop Backpack Pro

€179,00
Niet op voorraad
Word geleverd wanneer voorraad binnen is

Productomschrijving

Deze Torvol Quad Pitstop Backpack PRO is speciaal ontworpen voor de veeleisende FPV racer.

Torvol Quad Pitstop Backpack PRO

Voor de echte FPV racer
Of u nu vliegt om uw liefde voor racing of freestyle, met gemak neemt u in de Quad PITSTOP Backpack PRO 4 drones en al uw race gear mee. Denk aan transmitter, FPV goggles, LiPo’s, propellers, GoPro’s en overige benodigdheden, het past allemaal in deze stevige en toch comfortable rugzak.

Ruimte voor 4 drones
In tegenstelling tot de reguliere Torvol Quad Pitstop Backpack biedt de PRO-versie geen ruimte aan 2, maar aan maar liefst 4 verschillende race quads.

Torvol Quad Pitstop Backpack PRO rugzak

Werkplek
Op locatie beschik je tevens over een volwaardige werkplek. Rits het voorpand van de tas geheel open en vouw het uit tot PITSTOP area: Een schone, overzichtelijke plek om reparaties en onderhoud aan uw quad uit te voeren. De CLEANSET is een uitvouwbaar zitvlak dat je behoedt van vieze knieën.

MAGNETCASE
Met de MAGNETCASE, een kleine, magnetische pouch, heeft u altijd uw schroefjes en propmoertjes bij de hand. Ook op een vochtige of drassige ondergrond (bijvoorbeeld een typisch Nederlands grasveld) is de tas voorbereid.

Neem alles mee
De tas voorziet u in alles om zo snel mogelijk weer te kunnen vliegen. Inwendig beschikt de tas over een aanpasbaar wandsysteem zodat u de tas geheel naar eigen inzicht kan inrichten. Tevens bevatten de wanden over handige zakken om kleinere spullen netjes in op te bergen. De zacht katoenen lining beschermt en vertroetelt uw apparatuur.

Torvol Quad Pitstop Backpack PRO inhoud

Zijvakken
Aan de buitenkant van de tas zitten twee grote zijvakken en straps voor een statief, klapstoel of andere benodigdheden voor de perfecte race.

Top Pocket
Bovenop de tas bevindt zich een handig vak voor persoonlijke spullen: Telefoon, paspoort, portemonnee, sleutels; alles binnen handbereik.

LiPo Safe Pouch
De Torvol Quad Pitstop Backpack PRO is volledig compatibel met de Torvol LiPo Safe Pouch. De LiPo Safe Pouch is gemaakt voor brandvertragende glasvezel met behandeld polyester aan de buitenkant en biedt plaats aan zo'n 15 LiPo accu's.

Naamplaatje
Iedere koper van de Torvol Quad Pitstop Backpack PRO ontvangt een persoonlijke 'nametag' voor zijn/haar rugzak. Na aankoop geeft u uw naam door via de Torvol website en krijgt het naamplaatje vervolgens gratis thuisgestuurd.

Handbagage
Handig op bijvoorbeeld het vliegveld, de Quad Pitstop Backpack PRO kan immers gewoon mee in het vliegtuig als handbagage.

Torvol Quad Pitstop Backpack PRO rugzak

Draagcomfort
Het zachte, dikke rugpand en de heup- en borstriem zorgen ervoor dat u met gemak en comfort al uw gear vervoert. De perfecte oplossing voor uw volgende trip.

Torvol
Torvol is bekend vanwege haar kwalitatieve drone accessoires. Het merk ontwikkelt haar producten in samenwerking met professionals uit de dronewereld. Innovatief, kwaliteit en professioneel zijn kenmerken die alle Torvol accessoires de beste keuze maken voor de veeleisende gebruiker.

 

Specificaties fabrikant

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »