SpeedDrones

Razorback RGB - FPV race frame

€69,00
Op voorraad
Voor 15.00 besteld, vandaag verstuurd

Productomschrijving

Racen doe je om te winnen. Het beste frame voor een optimale raceprestatie.

 

Een stretched X frame

Uit onze tests is gebleken dat een stretch frame waarbij de voorste en achterste propellers verder uit elkaar staan het beste is voor racen. Hoogte houden op grote snelheid wordt gemakkelijker doordat de achterste propellers minder last hebben van de turbulentie van de voorste propellers.

 

Ondertussen stuurt de quad zeer gemakkelijk doordat de roll as heel smal is. Hiermee leg je deze quad altijd perfect in de bocht.

 

Super licht en sterk

Een raceframe moet licht zijn, dat is belangrijk, en dat is deze. slechts 75 gram inclusief alle schroefjes en moertjes.

 

Gewichts besparing gaat altijd ten koste van de sterkte van een drone. Om te voorkomen dat de armen gemakkelijk breken zijn de top en bottom plate iets verder naar buiten getrokken. Hierdoor zijn de armen op het eerste stukje effectief 8mm dik.

 

Gemakkelijk onderhoud

Tijdens het racen gaat er wel eens wat kapot. Zoals gebruikelijk bij een raceframe zijn de armen gemakkelijk te vervangen. Maar ook de micro camera is gemakkelijk bereikbaar. Als je de camera per ongeluk kapot vliegt kan je deze gemakkelijk vervangen zonder eerst de pod los te hoeven maken.

 

TPU pod

We hebben bij deze drone gekozen voor een TPU pod en niet voor een top-plate en dit is een bewuste keuze. Een TPU pod is flexibel en kan grotere krachten weerstaan. Wanneer je een flinke klap maakt zal de TPU pod de kracht van de impact absorberen in zijn flexibele structuur.

 

Leuke bijkomstigheid is dat de TPU pod een aerodynamische vorm heeft die minder turbulentie op de achterste propellers creëert en zo bijdraagt aan de stabiliteit van de quad.

 

Awesome RGB LED

De pod is ontworpen met een klein compartiment voor een RGB LED. Deze verlicht de rug van de pod en is via de flight controller in te stellen. Je kan hem in alle kleuren van de regenboog laten schijnen, knipperen of bewegen.

Baron Von Riot ontwerp

Voor en door droneracers. BVR is een ervaren racer en de ontwerper van dit frame.

 

Specificaties

Basis motor afstanden: 136mm x 162mm
Frame maat totaal: 158mm x 195mm
Propeller: 5.2" max
Cam maat: Micro
Stack maat: 30.5mm x 30.5mm
Stack hoogte: 17mm

In de verpakking: Frame + Standoffs + Pod + RGB LED

 

Product reviews (0)

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Gerelateerde producten