TBS Mambo controller - Ethix

€196,00
Niet op voorraad
Word geleverd wanneer voorraad binnen is

Productomschrijving

Met trots introduceren we onze Ethix Special Edition Mambo Radio. Deze editie heeft een paar opvallende veranderingen die meer zijn afgestemd op de voorkeuren van Mr. Steele & Konasty. Eerst en vooral hebben we de voorkant een grijs kleurenschema gegeven met een meer korrelige textuur voor extra grip. Vervolgens werden de zijgrepen op maat ontworpen met een meer rubberachtig gevoel voor maximaal comfort en grip bij het vasthouden van de radio. Naast deze fysieke veranderingen wordt de radio ook geleverd met een reeks verbeterde accessoires, zoals TBS-crown jewel stickends, rode en zwarte siliconen schakeldoppen (volledige radio), een nieuwe Ethix V2-nekriem, Ethix-stickers en een heavy-duty onopvallende intrekbare standaard, om nog maar te zwijgen van de Send it die naar "11" gaat. Al deze aanpassingen van de standaard TBS mambo geven het niet alleen wat extra karakter en esthetische flair, maar ze maken het ook veel meer afgestemd op de professionele gebruiker die de beste kwaliteit wil en zich uit zijn radio voelt. We weten dat je het geweldig zult vinden en we willen je ook bedanken voor je voortdurende steun. Zonder jullie zouden we dit soort toffe producten niet kunnen blijven maken.

 

De TBS Mambo treedt in de voetsporen van de Tango 2, maar zet een nieuwe focus: groter scherm, traditionele vormfactor met schakelaars en potentiometers, JR module bay, vervangbare batterijen en trimknoppen!

 

Team BlackSheep heeft de draagbare afstandsbediening opnieuw gedefinieerd met de TBS Tango 2. Nu zijn we terug met een van de meest populaire verzoeken: een compacte full-size afstandsbediening! De TBS Mambo treedt in de voetsporen, maar richt zich op alle dingen die de Tango 2 niet probeert te hebben: een groter scherm, traditionele vormfactor met schakelaars en potentiometers, JR module bay, vervangbare batterijen en trimknoppen! Met de ingebouwde antenne (externe antenne beschikbaar als optionele add-on), de 2-positie en kortstondige gamepadknoppen en TBS Tracer ingebouwd, hebben we een paar "primers" bereikt die deze radio op zichzelf in een klasse hebben gebracht!

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »