Gebruikte artikelen

Druid two hardtop streched x analoog flysky
Not rated
Deze druid two streched x race drone met analoog en flysky systeem nu te koop als occasion. Met 30X30 FC en INFINITY 30X30 - 45A (55A BURST) ESC Turnigy TGY-IA6C FLYSKY RECEIVER, Caddx Ratel camera en FLASH 2306 2550kv Brushless motors
€140,00
Analoog Freestyle Drone - Tracer
Not rated
Deze 5-inch freestyle drone, nu beschikbaar als tweedehands, is nog steeds jouw ultieme partner voor freestyle avonturen. Soepel, krachtig en altijd klaar om te stunten in de lucht.
€150,00
DJI FPV Goggles Antenne LHCP - SMA (2 Stuks) - Gebruikt
Not rated
Dit is een set van 2 stuks originele DJI FPV Goggles antennes. Deze antennes hebben een SMA aansluiting en LHCP polarisatie. De antennes zijn gebruikt, maar in uitstekende staat en werken naar behoren. Wordt geleverd met 3 maanden garantie.
€10,00
JST-XH 2S naar DC voedingskabel - Gebruikt
Not rated
Met deze voedingskabel kan je onder andere je DJI FPV Goggles V2 met een 2s LiPo opladen. Bij deze kabel sluit je de 2s LiPo aan via de balance/JST-XH connector. De voedingskabel is gebruikt, maar is in uitstekende staat en werkt naar behoren.
€5,95
DJI FPV GOGGLES V2 USB-C POWER CABLE - Gebruikt
Not rated
Dit is de originele voedingskabel om de DJI Goggles V2 te verbinden met de DJI FPV Goggles Battery. De kabel is gebruikt, maar is in uitstekende staat en werkt naar behoren.
€7,00
Originele Propeller Houder Voor DJI Mavic Mini/Mini 2/SE/2 SE - Gebruikt
Not rated
Dit is de originele propeller houder van DJI geschikt voor de DJI Mavic Mini, Mini 2, Mini SE en Mini 2 SE drone. Dit onderdeel is gebruikt, maar is niet beschadigd en werkt naar behoren. Wordt geleverd met 2 maanden garantie.
€11,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »