Iflight

Iflight Xing 2208 1700kv motor

€26,95 €24,95
facebook
B006144
Op voorraad

Productomschrijving

PRODUCTOMSCHRIJVING


De motor van de iFlight XING-serie is ontworpen en genoemd door FPV-piloot en specialist Patrick Xing. Door IFlight's hoogwaardige motorproductietechnologie te combineren met de technische expertise van Patrick Xing, is een hoogwaardige motor geproduceerd. iFlight XING biedt de meest ongelooflijke kracht en stuwkracht bij het laagste gewicht. Het elliptische lichaam, de krachtige stator met N52H-magneten en de zeer kleine luchtspleet maken de motor van de iFlight XING-serie ongelooflijk nieuwe motoren.

iFlight zet de traditie voort om de beste en meest geschikte producten te maken met verschillende afmetingen en KV-waarden om aan de behoeften van verschillende piloten te voldoen. De 4 mm schacht van titaniumlegering en hoogwaardige N52H-magneten omgeven door hittebestendige wikkelingen. Dit betekent dat de motor van de iFlight XING-serie tot het uiterste kan worden geduwd. Door de stevige structuur en hoogwaardige materialen presteert iFlight XING als een beest.

Er is een antislip-ontwerp op het contactoppervlak van de iFlight XING-motor en propellers om de wrijving te vergroten en de duurzaamheid te verbeteren; Ontwerp met meerdere warmteafvoeropeningen, helpt om de warmte continu af te voeren ; Standaard M3 16 mm * 16 mm montagepatroon onderaan, aan te passen aan alle frames op de markt; Motorkabellengte 160 mm kan aan verschillende vereisten voldoen, of het nu gaat om het aansluiten van een enkele of 4 in 1 ESC; Elke motor is dynamisch uitgebalanceerd, ze hebben allemaal de hoogste standaard iFlight productie- en montageprocedure doorstaan.

Kenmerken:

* Elliptische body, as van titaniumlegering met hoge sterkte

* Ontwerp met grote warmteafvoergaten (15 ℃ verlaagd in vergelijking met motor met hetzelfde bereik)

* Pletbestendig dempingslager, elimineert effectief trillingen

* 50% -80% optimal, beste efficiëntie

* 160 mm kabellengte voor verschillende frames en opstellingen

* 220 ℃ hittebestendige koperdraad, massieve draadwikkeling

* Elektromagnetisch afgestemde magneten en stator

* Japanse Kawasaki 1200 Iron Core

* N52H Magneten voor hoge temperaturen

* Motordraad beveiligd

* Zeskantbout stelschroef

* Dynamisch gebalanceerd

* 37,3 g met draden

Pakket inbegrepen:

- XING 2208 Motor * 1 st

 

 

Product reviews (1)

BL12Z 21-04-2020 21:46

Racemotor voor PRO's!

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »