GPS mate - (Finder + GPS PSU)

€18,95
Op voorraad

Productomschrijving

Dit product is een finder zoals ook de Finder mini en de Finder 2 maar heeft ook een aansluiting voor GPS. Hiermee kan je de GPS voorzien van stroom zonder dat de drone aan staat. Ook tijdens het vervangen van je batterij blijft de GPS voorzien van stroom. Op deze manier hoef je maar 1 keer de GPS fix te behalen en kan je met vertrouwen vele vluchten achter elkaar maken.

 

(vertaald van vifly)

De meeste dronepiloten hebben een probleem bij het gebruik van de GPS op hun drones. GPS-modules zijn traag. Om een ​​fix te krijgen, moet een piloot vele minuten wachten op een GPS-signaal. Om dit te doen, moet alles van stroom worden voorzien, waardoor de batterij leegloopt en extra interferentie veroorzaakt. Het heeft ook een potentieel risico om oververhittingsproblemen te veroorzaken voor uw quad-componenten. Bovendien, wanneer u een vliegcyclus voltooit en de quad-batterij vervangt, moet de GPS een hot-start fix krijgen als de quad-batterij wordt losgekoppeld. We willen het probleem oplossen, dus ontwerpen en produceren we GPS-mate, de externe voedingsmodule speciaal voor GPS.

Wat kan GPS-mate doen?

VIFLY GPS-mate is een externe voedingsmodule alleen voor GPS, er is een schakelaar om het apparaat aan en uit te zetten. Met dit apparaat, zodra de piloot wil vliegen, zet hij de schakelaar om en krijgt alleen de GPS stroom. Wanneer de GPS-fix klaar is, verbindt de piloot de drone LiPo. De drone LiPo voedt de drone en laadt de GPS-batterij op. De GPS verliest nooit stroom totdat de schakelaar is uitgeschakeld, dus de piloot hoeft nooit een andere 'fix' voor de hele sessie te krijgen.

 

We hebben ook de VIFLY Finder 2-functie in dit apparaat geïntegreerd, het kan werken als een standaard zoemer die via uw radio wordt bediend wanneer de quad-batterij is aangesloten, het kan ook werken als een zelfstandige zoemer die u helpt de verloren drone te vinden wanneer de hoofdbatterij is uitgeworpen.

 

Specificaties fabrikant

Weight                 3.5g

Size        26 X 20 X 8 mm

LiPo Voltage      3.7V

LiPo Size              50mAh

Buzzer Working Time     Up to 4 hours

Input Voltage    4.5-5.5V

Charging Time  1.5 Hours

Output Current                 Up to 80mA

Buzzer Volume Up to 90dB

Packing List        GPS-mate 1pc + 4pin Cable 1pc + 5pin Cable 1pc + Cable Tie 1pc + Manual

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »