Algemene voorwaarden

Word jij ook zo moe van lange en ingewikkelde algemene voorwaarden? 
Ja wij ook, toch is het een must zodat iedereen weet waar hij aan toe is.

Toepassing en identiteit
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het bedrijf Speeddrones met de volgende identificatie:

Eigenaar: Bart van Maarle
Adres: Helvoirtseweg 223, 5263LT, Vught
Contact: [email protected] / 073-6895812
KVK:68857926 /BTW:NL001744465B17 / EORI:NL9923623916

-En op jou onze klant, hiermee bedoelen we personen die bij ons iets hebben gekocht.
Deze voorwaarden zijn altijd van toepassing tenzij schriftelijk anders overeengekomen.

Overeenkomsten en uitvoering
Geen zorgen, als je bij SpeedDrones koopt heb je altijd het recht van retour. Dus als je binnen 14 dagen je bedenkt en je product niet meer wil kan je deze terugsturen en krijg je netjes je geld terug ook als je eigenlijk geen goede reden hebt. Let wel op dat als we een product voor je op maat maken of repareren dat de kosten van arbeid niet worden vergoed. Houd er ook rekening mee dat producten die je terugstuurt (als ze niet kapot zijn) opnieuw moeten worden verkocht, dus zorg dat je de verpakking niet beschadigd of we accepteren de retour niet! Gebruikte producten nemen we enkel in overleg terug en als het nodig is met een waarde vermindering.

Door een bestelling te plaatsen op de website ga jij, de klant een overeenkomst aan met SpeedDrones. Alle informatie op de website is ter indicatie en geringe afwijkingen zijn dan ook niet voor het risico van SpeedDrones. Ook kennelijke vergissingen in informatie dan wel order afhandelingsproces zijn niet voor het risico van Speeddrones en Speeddrones behoud het recht overeenkomsten te ontbinden.

De producten
De drones en sommige andere producten worden met de hand gemaakt, dit maakt het aan de ene kant mogelijk om drones lichter, sneller en sterker te maken. Aan de andere kant betekend dit dat geen van de drones exact hetzelfde is en dat er soms kleine schoonheidsfoutjes in zitten. Foutjes die de werking van de drone negatief beïnvloeden worden uiteraard netjes hersteld binnen de garantie.

Conformiteit
Speeddrones.nl levert hobby type producten, technische kennis en verantwoordelijk omgaan met de producten zijn een vereiste. Iedere klant dient kennisgenomen te hebben van onze gebruiksregels  het niet opvolgen van deze regels kan leiden tot schade of verwonding en Speeddrones neemt hier geen verantwoordelijkheid voor.

Producten geleverd door Speeddrones voldoen aan de CE regels op moment van leveren. Aangezien dit producten voor hobbymatig gebruik zijn is het mogelijk de producten aan te passen. Wanneer producten dusdanig worden aangepast dat ze niet meer voldoen aan de CE regels dan kan Speeddrones daar ook geen verantwoordelijkheid voor nemen.

Speeddrones zet zich in om alle klanten zo goed mogelijk in te lichten zodat de producten veilig en legaal worden gebruikt. In het geval van ontbrekende of onjuiste informatie ervaart Speeddrones geen aansprakelijkheid voor geleden schade.

Klachten en geschillen
Wanneer je het niet eens bent met onze beslissing of beleidsvoering dan is Nederlands recht van toepassing ook als de klant niet Nederlands is. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »