Disclaimer

Intellectueel eigendom disclaimer
Alle informatie op de website is eigendom van Speeddrones, en het is expliciet verboden deze te kopiëren. De producten van speeddrones, productafbeeldingen, ontwerpen en bijbehorende informatie mogen enkel worden gebruikt  voor het verkopen of onder fair use reviewen van Speeddrones producten.

Voor producten van 3e partijen word zo nauwkeurig mogelijk informatie en afbeeldingen verzameld op het internet. Als er afbeeldingen of informatie zijn gebruikt waar we geen recht op hebben of die niet indicatief zijn voor de verkochte producten maak hier dan melding van zodat we dit kunnen oplossen.

Racedrones zijn geen speelgoed, ze kunnen flink hard gaan en je moet goed opletten dat je er niemand (ook jezelf niet) mee verwond. Het is ook niet toegestaan om overal zomaar te vliegen en FPV vliegen is ook volgens de regeling modelvliegen ook een probleem.

Klik op de links, lees goed door en ben voorzichtig! Speeddrones.nl is niet verantwoordelijk voor schade ontstaan uit gebruik van Speeddrones producten.

Lees hier de regels voor gebruik van Speeddrones producten

Lees hier hoe je veilig met LiPo batterijen om moet gaan

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »