Stekker

LouDFPV Spike Absorber
Not rated
Spike absorber met 3 TVS diodes om spanningspieken af te vlakken. Deze absorber is sneller dan een normale condensator en kan dus gevaarlijke korte pieken opvangen.
€7,95
Zwarte schakelaar 5 gram
Not rated
Simpele schakelaar voor algemeen gebruik
€2,95
XT90 male + female plug
Not rated
Sterke XT90 stekker is geschikt voor cinelifters, beastclass, grote drones en helicopters
€4,95
XT30 naar XT60 kabel
Not rated
Met deze kabel kan een kleine batterij met XT30 stekker worden opgeladen met een XT60 oplader. Of een toestel met XT60 kan worden gevlogen met een XT30 batterij.
€9,95
XT60 connectors male + female
Not rated
Dit is de standaard voor drone racers een plug voor je drone en eentje voor je LiPo
€1,49
Short Saver V2 - Pro Smoke Stopper
Not rated
Met deze smokestopper heb je nooit meer magic smoke. verkeerde poliariteit of kortsluiting? Geen probleem! Zet deze shortsaver er tussen en hij red je electronika! Natuurlijk is magic smoke mooi maar het is ook erg duur.
€15,95
XT30 connectors male + female
Not rated
Perfect voor kleine speeddrones, een kleine stekker om je LiPo aan te sluiten. Gebruik deze aansluiting voor 4" of kleiner om gewicht te besparen.
€2,49
#RotorLife Race Wire - 4 stuks
Not rated
Deze 4 stuks Race Wires van #RotorLife zijn ideaal voor quadcopters met een 4-in-1 ESC, doordat het wisselen van motoren een stuk makkelijker gaat én omdat beschadigingen door prop strikes/ proppeller inslagen kunnen worden voorkomen.
€6,95
ViFly StoreSafe - Slimme Lipo Ontlader
Not rated
Slimme batterijontlader om je batterij gemakkelijk terug te brengen naar storage voltage. Sluit aan en wacht op het lampje.
€14,95
JST-XH 4S Wire Extension 20cm
Not rated
Verlengkabel voor je 4S lipo batterijen. Hiermee kan je je lipo lader verlengen, maar kan ook gebruikt worden om bijvoorbeeld verbruik op je drone te meten of een lipo checker tussen te voegen.
€4,95
Hoge kwaliteit AMASS XT60 connectors male + female
Not rated
De Amass XT60 is extra sterk en heeft een kapje om je soldeerwerk te verbergen en beschermen.
€1,99
JST-XH 2S naar DC voedingskabel - Gebruikt
Not rated
Met deze voedingskabel kan je onder andere je DJI FPV Goggles V2 met een 2s LiPo opladen. Bij deze kabel sluit je de 2s LiPo aan via de balance/JST-XH connector. De voedingskabel is gebruikt, maar is in uitstekende staat en werkt naar behoren.
€5,95
JST-XH 6S Wire Connector 10cm
Not rated
Verlengkabel voor je 6S lipo batterijen. Hiermee kan je je lipo lader verlengen, maar kan ook gebruikt worden om bijvoorbeeld verbruik op je drone te meten of een lipo checker tussen te voegen.
€4,95
Male XT60 Connector
Not rated
Deze male XT60 connectors zijn geschikt voor een XT60 stekker op je drone. Met deze connector is het erg makkelijk om er voeding kabels op te solderen, zodat er een werkende XT60 plug op je drone zit van hoge kwaliteit. Per stuk geleverd.
€0,95
JST-XH 6S Wire Extension 20cm
Not rated
Verlengkabel voor je 6S lipo batterijen. Hiermee kan je je lipo lader verlengen, maar kan ook gebruikt worden om bijvoorbeeld verbruik op je drone te meten of een lipo checker tussen te voegen.
€6,95
JST-XH 2S Wire Extension 20cm
Not rated
Verlengkabel voor je 2S lipo batterijen. Hiermee kan je je lipo lader verlengen, maar kan ook gebruikt worden om bijvoorbeeld verbruik op je drone te meten of een lipo checker tussen te voegen.
€3,95
Diy USB charger 7 - 36V
Not rated
Maak zelf een stekker aan deze oplader en gebruik Lithium Ion of Polymeer batterijen om je telefoon en andere apparaten op te laden. Heel handig voor onderweg.
€14,95
XT60 mannelijk naar XT30 vrouwelijk
Not rated
Gebruik een XT30 batterij op een drone met een XT60 aansluiting. Of gebruik deze stekker om je XT30 batterijen op te laden.
€6,95
XT60 vrouwelijk naar XT30 mannelijk
Not rated
Gebruik een XT60 batterij op een drone met een XT30 aansluiting.
€6,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »