Over Speeddrones

VLIEGEN- daar gaat het om, niet een filmpje maken om aan je oma te laten zien, nee nu als een vogel met hoge snelheid door de lucht suizen!

De ervaring van zelf vliegen is levensecht wanneer je een FPV bril opzet en met je drone gas geeft. Je kan rustig door de bossen vliegen, met hoge snelheid racen over een parcours of de mooiste powerloops maken in een freestyle sessie.

FPV vliegen is als gamen maar dan echt, de adrenaline van een goede racegame maal 10. Doordat de FPV brillen zo goed zijn vergeet je voor je het weet dat je met je voeten op de grond staat en ben je een met je SpeedDrone.

De volgende video geeft een perfect beeld van FPV vliegen:

 

Over de oprichter:
Mijn naam is Bart van Maarle, ik ben sinds 2016 actief met FPV drone vliegen. FPV drones (ook wel Quadcopters genoemd) zijn nog redelijk nieuw en de ontwikkelingen gaan razendsnel. Tot eind 2016 ben ik ruim 10 jaar actief geweest in de IT markt, ik ben manager geweest voor een grote fabrikant en ik heb een eigen webwinkel gehad met gaming artikelen. Inmiddels ligt mijn passie niet meer bij gaming maar helemaal bij FPV vliegen. De ervaring die ik heb opgedaan met inkoop, verkoop, reparatie en assemblage van computers pas ik nu toe op Speeddrones. Doordat ik dag en nacht bezig ben met FPV ben ik op de hoogte van die nieuwste technologieën en daarom ben je bij Speeddrones aan het juiste adres voor de snelste FPV drones.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »