Pyrodrone

Pyrodrone Comfyfoam voor DJI Goggles 2 en Integra (Ultimate version)
Not rated
Het Pyrodrone Comfyfoam voor DJI Goggles 2 en Integra is een upgrade van het originele schuim, dat optimaal comfort biedt voor elke vliegervaring. Met een open neusgedeelte en dikker schuim zorgt het voor een perfecte pasvorm en voorkomt het lichtlekkage.
€19,95
Pyrodrone Comfyfoam voor DJI Goggles v1 & v2
Not rated
Ervaar hoogwaardig en zeer comfortabel zittend goggle schuim voor de DJI Digital FPV Goggles V1 en V2! Geschikt voor elke gezichtsvorm met minimale tot geen lichtlekkage, zelfs in vergelijking met andere aftermarket opties!
€19,95
XT60 PyroLed van Pyrodrone - 4-6S Met Capacitor Pads
Not rated
Voor een simpele manier om LED-verlichting toe te voegen aan je drone, kies voor onze PyroLed! Geen gedoe met draden, soldeer deze direct op je XT60-connector. Met 3 opvallende kleuren om uit te kiezen, zal je drone zeker opvallen tijdens de vlucht!
€2,95
Freerange 5" HD Frame AirX Edition - Red
Not rated
Maak kennis met de Hyperlite Freerange 5'' LR Freestyle frame AirX Edition - een samenwerking met AirX Machina. Met een aluminium plaat, geïntegreerde koelvinnen voor de VTX en 'Squashed X' geometrie voor optimale opnames. Een must-have voor 5'' piloten!
€59,95
HYPERLITE 2408.5 TEAM EDITION 1622KV
Not rated
Met de nieuwe Hyperlite 2408.5 motoren haal je monsterlijk koppel en vermogen in huis. Ontworpen voor lange afstandsvluchten en freestyle piloten, draaien deze motoren moeiteloos elke propeller, ongeacht de grootte.
€25,95
Pyrodrone Comfyfoam for HDZERRO Goggels
Not rated
Upgrade je HDZERO bril met Pyrodrone Comfyfoam. Speciaal ontworpen schuim biedt ultiem comfort en duurzaamheid, ondersteund door meerdere iteraties en feedback van testers. Zeg vaarwel tegen ongemak en hallo tegen een betere FPV-ervaring.
€17,95
Hyperlite 2207.5 E-SERIES - 1922KV
Not rated
Pyrodrone E-SERIES Hyperlite-motoren, gebouwd voor optimale prestaties en duurzaamheid. Met hoogwaardige materialen, N52H boogmagneten en 7075 aluminium onderdelen, leveren deze motoren een krachtige en betrouwbare prestatie voor 4-6S LiPo-batterijen.
€22,95
Pyrodrone Battery Strap - 250x20mm
Not rated
Verlies nooit meer een race door een uitgeworpen batterij met onze duurzame PyroDrone batterijband! Gemaakt van rubber en Kevlar, biedt het zowel duurzaamheid als grip. Met een gelaste metalen lus voor extra stevigheid.
€2,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »