Dragon Link

Dragon Link Receiver Antenne - 90cm (36 inch)

€14,95
Op voorraad
Voor 15.00 besteld, vandaag verstuurd

Productomschrijving

De Dragon Link Receiver Antenne 90cm is een krachtige en betrouwbare antenne die speciaal is ontworpen voor het ontvangen van signalen van Dragon Link-systemen. Met een indrukwekkende diameter van 90 centimeter biedt deze antenne uitstekende prestaties en een groot bereik, waardoor het de ideale keuze is voor veeleisende toepassingen.

 

Of je nu een professionele dronepiloot bent, een enthousiaste modelbouwer of gewoon op zoek bent naar een betrouwbare antenne voor je radiobestuurde voertuigen, de Dragon Link Receiver Antenne 90cm levert consistente en stabiele signaalontvangst. Het vergroot je bereik en minimaliseert signaalverlies, waardoor je meer vrijheid hebt om je hobby of werk uit te voeren.

 

Deze antenne is vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en maakt gebruik van geavanceerde technologieën om optimale prestaties te garanderen. Het robuuste ontwerp zorgt voor duurzaamheid en weerbestendigheid, waardoor je de antenne kunt gebruiken in verschillende omstandigheden, zowel binnen als buiten.

 

Met de Dragon Link Receiver Antenne 90cm kun je genieten van een betrouwbare en stabiele signaalontvangst, zelfs in gebieden met veel storingen. Het vergroot je mogelijkheden en zorgt voor een soepele en responsieve bediening van je radiobestuurde apparaten.

 

Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige antenne met een groot bereik en uitstekende prestaties, is de Dragon Link Receiver Antenne 90cm een uitstekende keuze. Betrouwbaarheid, duurzaamheid en uitstekende signaalontvangst maken het de ideale metgezel voor professionele gebruikers en enthousiaste hobbyisten.

 

Omschrijving Fabrikant

 

Dit is een super krachtige antenne voor gebruik met elke Dragon Link-ontvanger. Het heeft een super flexibele 36 Inch (90 CM) coax extensie, SMA Male connector, en is ideaal voor gebruik in copters en kleine vliegtuigen. De coax kan op elke gewenste manier worden opgerold, gebogen of gerouteerd zonder de prestaties te beïnvloeden. Plastic buizen worden meegeleverd om de draadelementen recht te houden, maar zijn flexibel en ontworpen om te buigen bij een slechte landing of crash.

 

Voor maximale prestaties en een groot bereik van 10 KM of meer, moeten beide antennedraadelementen recht en verticaal zijn en uit de buurt van videozenders, camera's en andere ruisproducerende apparaten worden gemonteerd.

 

Voor COPTERS en kleine FPV-vliegtuigen. Het bovenste element moet recht zijn, terwijl het onderste element vrij kan hangen of vlak langs het helikopterlichaam kan worden geleid. Dit geeft je nog steeds echt goede prestaties en geeft je nog steeds een groter bereik dat elke helikopter kan vliegen.

 

Deze antenne mag NOOIT in een V-configuratie worden gebruikt.

 

Deze antenne is ontworpen om duurzaam te zijn, maar voor vliegtuigen die veel misbruik vergen en de neiging hebben om bij de landing om te draaien, kun je de kleine transformator in het midden bedekken met expoy-lijm als je wilt voorkomen dat dit onderdeel beschadigd raakt.

 

SPECIFICATIES:

GEWICHT: 19 Gram
ELEMENTLENGTE: 15 CM Per stuk
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »