HDZero

HDZero MIPI-kabel 40 mm

€9,95
Op voorraad
Voor 15.00 besteld, vandaag verstuurd

Productomschrijving

De HDZero MIPI-kabel 40 mm is een revolutionaire kabel die is ontworpen om de FPV (First Person View) ervaring naar nieuwe hoogten te tillen. Met zijn geavanceerde technologie en uitstekende prestaties biedt deze kabel een ongeëvenaarde beeldkwaliteit en betrouwbaarheid voor FPV-toepassingen.

 

De HDZero MIPI-kabel maakt gebruik van de MIPI (Mobile Industry Processor Interface) standaard, die specifiek is ontworpen voor het verzenden van gegevens tussen mobiele apparaten en beeldschermen. Met een lengte van 40 mm is deze kabel ideaal voor FPV-drones, camera's en andere apparaten waarbij een hoge kwaliteit videostreaming vereist is.

 

De specificaties van de HDZero MIPI-kabel zijn indrukwekkend. Met ondersteuning voor hoge resoluties tot 4K biedt deze kabel scherpe en gedetailleerde beelden die elke actie en elk detail vastleggen. De kabel is ook geschikt voor HDR (High Dynamic Range) content, waardoor levendige kleuren en een uitgebreid contrastbereik worden weergegeven.

 

Wat betreft de betrouwbaarheid is de HDZero MIPI-kabel ontworpen met hoogwaardige materialen en een robuuste constructie. Dit zorgt voor een stabiele signaaloverdracht zonder verlies van kwaliteit, zelfs in veeleisende omgevingen. De kabel is flexibel en duurzaam, waardoor hij bestand is tegen buigen en knikken tijdens gebruik.

 

Met de HDZero MIPI-kabel 40 mm kunnen FPV-enthousiastelingen genieten van een meeslepende en realistische kijkervaring. Of je nu professionele videografie wilt beoefenen of gewoon je FPV-vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen, deze kabel zal zeker aan je verwachtingen voldoen.

 

Kortom, de HDZero MIPI-kabel 40 mm voor FPV biedt ongeëvenaarde beeldkwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties. Met zijn geavanceerde technologie en uitstekende specificaties is deze kabel een essentiële toevoeging aan elke FPV-opstelling.

 

Specificaties fabrikant

 

Model:     HDZero MIPI Cable 40mm
Length:     40mm(1.6 inch)
Pin

    20 Pins

Compatible camera:

    Runcam Micro HDZero Camera

    RunCam Nano Digital FPV Camera

Compatible VTX:

    Shark Byte TX5S.1 VTX

    Shark Byte TX5M.1 VTX

    Shark Byte TX5R.1 VTX

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »