Heavy Aerial Lift Quadcopter Frame 585mm

€99,95 €49,95
Op voorraad
Voor 15.00 besteld, vandaag verstuurd

Productomschrijving

Dit frame is perfect voor het bouwen van een drone die geschikt moet zijn voor zware ladingen, zoals een camera's en andere elektronische componenten. Het frame is gemaakt van hoogwaardig geanodiseerd aluminium en is gemaakt voor 4 keer 28XX of 35XX motoren.

 

Specificaties fabrikant

 

De Turnigy HAL (Heavy Aerial Lift) Quadcopter Frame is vervaardigd uit hoogwaardig geanodiseerd aluminium biedt zowel een fraai uiterlijk en prestaties. De HAL is in eigen huis ontworpen door ons technische team en geproduceerd ons om de kosten laag te houden. Wij hebben de ambitie om een ​​antenne video platform dat hoge prestaties zou leveren tegen een prijs die niet zal breken de bank te maken, en wij hebben dat doel bereikt!


De uitgebreide koolstofvezel lading skids en grote verscheidenheid van de motor montagemogelijkheden maken dit frame ideaal voor het vervoer van ladingen, zoals camera's en andere elektronische componenten. Dit maakt een uitzonderlijke camera rig voor het vastleggen van geweldige luchtfoto video! *


De HAL beschikt ook over een stijlvolle afneembare koepel om de elektronica te beschermen en te zorgen voor een nette blik op de belangrijkste frame. We hebben zelfs ontworpen een optionele aluminium landing skid ingesteld voor degenen die niet van plan om dit frame voor aerial video (zie gerelateerde items hieronder) te gebruiken.


motor montageplaten HAL's zorgen voor boven- of onderkant montage van 28 en 35 grootte borstelloze outrunner motoren. Wij bieden ook een volledige lijn van kwaliteit multi-rotor elektronica, zoals multi-rotor control board, ESC, motoren en nog veel meer, dus er is geen noodzaak om compromissen te sluiten op uw elektronica setup ook niet!


* Optioneel 3-assige camera gimbal / mount beschikbaar, dan kunt u hieronder gerelateerde items.


specs:
Gewicht: 614g (w / out elektronica)
Breedte: 585mm
Motor Bolt Holes: 16/19 / 25mm
X of + landingsgestel setup

 

vereist:
28-XX of 35-XX borstelloze motor outrunner x 4
18 ~ 30A brushless ESC x 4
8x4 ~ 10x4.7 propeller x 4 (2 standaard / 2 achteruit rotatie)
Multi-rotor control board
2200 ~ 3000mAh 11.1V LiPoly
4CH zender en ontvanger

Product tags

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »