Buzzer

GPS mate - (Finder + GPS PSU)
Not rated
Dit product is een finder zoals ook de Finder mini en de Finder 2 maar heeft ook een aansluiting voor GPS. Hiermee kan je de GPS voorzien van stroom zonder dat de drone aan staat. Ook tijdens het vervangen van je batterij blijft de GPS voorzien van stroom
€18,95
ViFly Beacon
Not rated
Raak nooit meer je drone of vliegtuig kwijt! Deze beacon stop je in of op je drone of vliegtuig. Er zit een bewegingssensor in. En als je model stopt met bewegen gaat hij piepen.
€16,95
Buzzer voor in drone
Not rated
Vaak word hij niet bij je flightcomputer geleverd, en het is wel fijn om te hebben, een buzzer. Hiermee kan je gemakkelijk je drone terugvinden door hem te laten piepen en je kan horen wanneer je hem armed.
€3,95
ViFly Finder 2 buzzer
Not rated
Nooit meer je drone kwijtraken met deze ViFly Finder 2. Hij gaat piepen als de batterij los komt, steeds harder tot wel 110dB en dat houd hij wel 2 dagen vol.
€14,95
VIFLY Finder Mini (2.7gram!)
Not rated
VIFLY Finder Mini is een kleinere versie van VIFLY Finder 2, weegt slechts 2,7 g en zou de perfecte drone-zoemer zijn voor compacte bouw. Na het zoeken en testen van een groot aantal piepers, gebruikt VIFLY Finder Mini de luidste zoemer die in dit kleine
€13,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »