Shendrones SWOL + Alphagel Dampeners

€679,00
Op voorraad
Voor 15.00 besteld, vandaag verstuurd

Productomschrijving

Maak kennis met de Shendrones SWOL: de moedige samensmelting van innovatie en prestatie, ontworpen om de grenzen van FPV-vliegen te verleggen. Ontstaan uit de legendarische Siccario, verschijnt de SWOL als zijn grotere, gedurfde tegenhanger, die ongeëvenaarde behendigheid en veelzijdigheid biedt in een frame van 10 inch.

 

Met nauwgezette aandacht voor detail herschrijft de SWOL het concept van gecentraliseerde massa met zijn revolutionaire ontwerp. In tegenstelling tot traditionele opgeschaalde frames, pronkt de SWOL met een strategische lay-out die gewichtsverdeling optimaliseert zonder wendbaarheid in gevaar te brengen.

 

Met een knipoog naar innovatie beschikt de SWOL over kenmerkende verticale armvormen die doen denken aan een tarantula, wat zowel esthetische aantrekkingskracht als functionele efficiëntie garandeert. Met 12mm armen en gestapelde hoogtes bereikt dit frame de perfecte balans tussen kracht en flexibiliteit, wat resulteert in een vluchtervaring die alle verwachtingen overtreft.

 

Maar innovatie stopt hier niet. Als antwoord op de eisen van de FPV-gemeenschap heeft Shendrones de SWOL voortdurend verfijnd om optimale prestaties te garanderen. Met versterkte 14mm armen, dubbele versteviging en strategisch geplaatste motorsteunen staat de SWOL als een testament voor Shendrones' toewijding aan excellentie.

 

Van adrenaline-aangedreven freestyle-vluchten tot cinematografische luchtfotografie, de SWOL blinkt uit in elke situatie. Ervaar zijn kracht als het moeiteloos ladingen zoals de Ronin-gimbal draagt, waardoor deuren worden geopend naar een wereld van creatieve mogelijkheden. Sluit je aan bij de rangen van FPV-pioniers zoals Alex Johnston, Sergi Ros en Troy Naquin, die de kracht van de SWOL hebben benut om adembenemende beelden vast te leggen en de grenzen van luchtverkenning te verleggen.

 

Ontketen je creativiteit en til je FPV-ervaring naar een hoger niveau met de Shendrones SWOL. Domineer de luchten en laat je stempel achter op de wereld van drone-racen en -cinematografie. Met de SWOL is de lucht niet langer de limiet - het is slechts het begin. En als kers op de taart wordt dit frame geleverd met Alpha Gel dempers voor perfecte demping op de camera.

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »