Shendrones Terraplane - BNF

€569,00
Word op maat gemaakt en binnen 1 week geleverd

Productomschrijving

Dit is een echte power-cinewhoop. Hij kan langzaam en smooth vliegen zoals een Squirt maar hij is veel krachtiger en daarom ook geschikt voor het chasen van motor, auto en action sports.

 

Smooth en krachtig
Ondersteuning voor DJI FPV goggles
 Inclusief reparatie service
 2 Jaar garantie

 

Video Review Thomas Anderson DCIV

 

Terraplane

Ontworpen door inmiddels legendarische FPV designer Andy Shen. De Terraplane is de nieuwste generatie cinewhoop, sneller en krachtiger dan de oudere modellen maar toch goed in het maken van langzame cinematische beelden.

 

Het frame bestaat uit carbon fibre onderplaat, bovenplaat en armen. Het voordeel van dit ontwerp is dat het heel sterk is en dat onderdelen gemakkelijk los zijn te vervangen. De propellers worden beschermd door molded plastic ducts. Ook deze zijn gemakkelijk te vervangen mocht je ze breken. Je krijgt er al 1 reserve duct bij voor als het fout gaat.

 

Aandrijving

De Terraplane word in de lucht gehouden met 4 sterke T-Motor Velox motoren. Deze zijn uitermate krachtig en kunnen zonder probleem een flinke batterij en GoPro dragen. We adviseren hierbij een 1050Mah of 1300mah 6S batterij te gebruiken.

 

Flightcontroller en ESC

Je kan kiezen voor de standaard stack met een F4 flightcontroller en 35A ESC. Dit is een krachtige set die probleemloos de Terraplane kan laten vliegen. Maar als je ook gebruik wilt maken van RPM filtering en een flightcontroller met de beste sensors wilt kies dan de Pro stack. Deze is voorzien van 50A ESC met RPM filtering en een H7 flightcontroller met Bosch BMI270 gyro/accelerometer.

 

Ontvanger

Je kan er ook voor kiezen om door ons een ontvanger in te laten bouwen. We hebben keuze uit FrSky, TBS Crossfire, FlySky en Spektrum. Als je de oude DJI controller hebt kan je er ook voor kiezen om geen ontvanger in te bouwen maar de Airunit te gebruiken.

Specificaties

Vliegtijd

Ongeveer 5 minuten

Top snelheid

Ongeveer 70KMh

Gewicht

500gram

Bereik

+/-3KM optimaal

Benodigde bril

DJI FPV bril / Avatar / Analoog

Benodigde controller

6 kanaals minimaal

Benodigde propellers

85mm Terraplane props

 

Onderdelen lijst

Flight controller

F4 Standaard / H7 premium

Motoren

T-motor 2207 2500kv

ESC’s

Pro ESC 35A / 50A

Video zender

Digitaal of analoog

Camera

Polar  / Nebula Pro / Avatar / Ratel

Frame

Shendrones Terraplane

Propellers

85mm Terraplane props

 

 

 

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »