Team Black Sheep

Team Blacksheep Crossfire Diversity Nano Rx

€79,95 €59,95
Op voorraad
Voor 15.00 besteld, vandaag verstuurd

Productomschrijving

Team Blacksheep heeft het long range vliegen weer verbeterd. De TBS Crossfire Diversity Nano Rx is de krachtigste diversity Crossfire ontvanger in een nieuw, kleiner jasje. Deze nano ontvanger heeft zelfs een aansluiting voor een back-up batterij.

Echte diversity met volledig bereik

De Team Blacksheep Crossfire Diversity Nano Rx is een compacte R/C ontvanger met 8ch output (PPM, SBUS en CRSF) met de beste ruisonderdrukking en een record brekend bereik. Het is de enige ontvanger met een echte dubbele input, chip based diversity, de normale filtering en ruisonderdrukking van het videosysteem op jouw drone.

Beacon mode

Ben je ooit jouw drone of wing kwijtgeraakt na een crash? Met deze TBS Crossfire Diversity Nano Rx is dat verleden tijd. Sluit een back-up batterij aan en de ontvanger zendt zijn GPS locatie of RF beacon signalen uit zodat jij zijn locatie kunt vinden, zelfs zonder GPS.

FLARM

FLARM is een systeem om botsingen met luchtvaarttoestellen te vermijden. De TBS Crossfire Diversity Nano Rx kan zenden op het FLARM netwerk (gratis) en drone en algemene luchtvaart informatie ontvangen en weergeven op jouw OSD (betaalde licentie noodzakelijk). Gecombineerd met de CORE PRO of FPVision en TBS GPS kun je op deze manier andere FLARM toestellen om je heen zien (op een afstand van ongeveer 3km).

Specificaties

  • Gewicht: 1.8g (losse ontvanger)
  • Grootte: 24mm x 18mm
  • Benodigd: Firmware V2.87

Inhoud verpakking

  • 1x TBS Crossfire Diversity Nano Ontvanger
  • 2x TBS Crossfire Micro Receiver Antenne
  • 1x Reserve krimpkous
  • 14x 30awg silicone draden

Downloads

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »