ViFly - Camswitcher

€8,95
Op voorraad
Voor 15.00 besteld, vandaag verstuurd

Productomschrijving

 

Snelle camerawisseling (ontvanger rechtstreeks aansluiten)

Het maakt niet uit of het een PWM-radio-ontvanger in het vliegtuig of de SBUS/IBUS/DSMX-radio-ontvanger op race-quads is, VIFLY Cam Switcher heeft de mogelijkheid om het signaal van beide te ontvangen via ons geavanceerde programma. In tegenstelling tot andere producten die het race-quad-signaal door de vluchtcontroller nemen, verbindt VIFLY Cam Switcher de ontvanger rechtstreeks, waardoor de overgangstijd wordt geminimaliseerd en sneller wordt gereageerd. Het is de tijd om je CheaterKwad te bouwen voor meer plezier.

Eenvoudige installatie en geen Betaflight-configuratie

Hoewel SBUS/IBUS/DSMX-radio-ontvangers op race-quads geen PWM-kanaaluitgangen hebben, kan VIFLY Cam Switcher het signaal van de ontvanger rechtstreeks via zijn eigen algoritme nemen. Het is niet afhankelijk van de vluchtcontroller en het is niet nodig om de PINIO-functie in Betaflight in te stellen.

Compatibel met race-quads en vliegtuigen

VIFLY Cam Switcher is een slimme accessoire om het signaal van de PWM-ontvanger en SBUS/IBUS/DSMX-ontvanger te ontvangen. Nu kun je de twee camera's eenvoudig op racedrone of RC-vliegtuig schakelen.

Klein en lichtgewicht

Het formaat is superklein, slechts 9x18 mm, het is ook een geweldige keuze voor micro-quads en vliegtuigen. Het gewicht is 0,5 g, wat bijna geen invloed heeft op high-performance modellen.

 

Size(L x W ): 9x18 mm

Weight: 0.5 grams

Inputs: 2

Input Voltage:4.2 - 25V

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »