Accessoires FPV bril

Pyrodrone Comfyfoam voor DJI Goggles 2 en Integra (Ultimate version)
Not rated
Het Pyrodrone Comfyfoam voor DJI Goggles 2 en Integra is een upgrade van het originele schuim, dat optimaal comfort biedt voor elke vliegervaring. Met een open neusgedeelte en dikker schuim zorgt het voor een perfecte pasvorm en voorkomt het lichtlekkage.
€19,95
Pyrodrone Comfyfoam voor Walksnail Goggles X
Not rated
Het Pyrodrone Comfyfoam voor Walksnail goggles X is een upgrade van het originele schuim, dat optimaal comfort biedt voor elke vliegervaring. Met een open neusgedeelte en dikker schuim zorgt het voor een perfecte pasvorm en voorkomt het lichtlekkage.
€19,95
Pyrodrone Comfyfoam for HDZERRO Goggels
Not rated
Upgrade je HDZERO bril met Pyrodrone Comfyfoam. Speciaal ontworpen schuim biedt ultiem comfort en duurzaamheid, ondersteund door meerdere iteraties en feedback van testers. Zeg vaarwel tegen ongemak en hallo tegen een betere FPV-ervaring.
€17,95
Pyrodrone Comfyfoam voor DJI Goggles v1 & v2
Not rated
Ervaar hoogwaardig en zeer comfortabel zittend goggle schuim voor de DJI Digital FPV Goggles V1 en V2! Geschikt voor elke gezichtsvorm met minimale tot geen lichtlekkage, zelfs in vergelijking met andere aftermarket opties!
€19,95
USB C - HDMI - Hub
Not rated
De 5-in-1 USB-C Hub Docking Station (Model: YME003). Sluit moeiteloos je computer, telefoon of tablet aan via de Type-C connector en geniet van Power Delivery, 3 USB-poorten, en HDMI voor kristalheldere displays. Beschikbaar in stijlvol Space Gray.
€17,95
Walksnail Foam For Avatar HD Goggles X
Not rated
Walksnail Foam for Avatar HD Goggels X (Wide). Dit is de zelfde foam die al origineel op de Avatar Goggels X zit.
€14,95
High Speed HDMI kabel met Ethernet, 1.8 m
Not rated
High Speed ​​HDMI kabel met Ethernet
Ondersteunt 4K UHD resoluties bij 60 Hz
€14,95
Neoprene Foam for Orqa FPV.One Pilot (v1)
Not rated
Neoprene foam is een zacht, flexibel en duurzaam sponsrubber dat goed warmte- en vochtisolerend is. Het is bestand tegen ozon, zonlicht, oxidatie, enz.
€14,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »