Frames

Shendrones SWOL + Alphagel Dampeners
Not rated
Shendrones SWOL: ontworpen om de grenzen van FPV-vliegen te verleggen. Ontstaan uit de legendarische Siccario, verschijnt de SWOL als zijn grotere, gedurfde tegenhanger, die ongeëvenaarde behendigheid en veelzijdigheid biedt in een frame van 10 inch.
€679,00
Shendrones Thicc 3.0 + Alphagel universal cam mount + 3D prints
Not rated
De fantastische Shendrones Thicc heeft een nieuwe generatie, de 3.0. Deze vliegt nog stabieler door een betere stroomlijning van het frame en hij is gemakkelijker te bouwen. Inclusief Alphagel camera houder en 3D prints. Bestel snel, vandaag nog verstuurd
€379,00
Terraplane (Squirt 3.0)
Not rated
De nieuwe generatie cinewhoop is smooth en precies zoals de eerste generatie maar snel als een racedrone om alle type shots te kunnen maken met een drone.
€119,95
Shendrones Ichabot - Fullsize - 6"
Not rated
Ga jij voor die ultieme cinematic shots? Dan moet je de Ichabod hebben. Dit is een ruim 6"frame speciaal ontworpen om met GoPro de best mogelijke beelden te krijgen.
€119,00 €99,00
Fapex 6 HD Freestyle Frame
Not rated
Standaard freestyle frame waarbij de armen tussen het voorste deel en achterste deel van de onderplaat zitten. Dit FPV freestyle frame is geschikt voor 5 inch en 6 inch propellers.
€89,95
Freerange 5" HD Frame AirX Edition - Red
Not rated
Maak kennis met de Hyperlite Freerange 5'' LR Freestyle frame AirX Edition - een samenwerking met AirX Machina. Met een aluminium plaat, geïntegreerde koelvinnen voor de VTX en 'Squashed X' geometrie voor optimale opnames. Een must-have voor 5'' piloten!
€59,95
Bolt5 - 5" Racedrone Frame
Not rated
Ontdek de kracht van de Bolt5 racedrone frame van Skystars - de ultieme keuze voor racers die op zoek zijn naar snelheid, wendbaarheid en duurzaamheid. Dit frame is gemaakt van het hoogwaardige T700 carbon, waardoor het zowel licht als sterk is.
€59,95
Martian IV 250mm 5/6 inch freestyle frame
Not rated
Betaalbaar kwalitatief hoogwaarddig frame voor long range FPV drone. Deze is specifiek ontwikkeld voor 7" propellers.
€59,95
Shendrones Geyser
Not rated
De grote broer van de Squirt vliegt langer en kan meer dragen, zelfs een gimbal!
€139,00 €59,95
Heavy Aerial Lift Quadcopter Frame 585mm
Not rated
De uitgebreide koolstofvezel lading skids en grote verscheidenheid van de motor montagemogelijkheden maken dit frame ideaal voor het vervoer van ladingen, zoals camera's en andere elektronische componenten.
€99,95 €49,95
Druid Stretch wit Race Frame
Not rated
Dit stretch raceframe geeft meer stabiliteit op hoge snelheid en een snellere roll wanneer dat nodig is. Perfect voor competitie racen.
€69,00 €49,00
Druid Stretch rood Race Frame
Not rated
Dit stretch raceframe geeft meer stabiliteit op hoge snelheid en een snellere roll wanneer dat nodig is. Perfect voor competitie racen.
€69,00 €49,00
Druid Two Race Frame
Not rated
Nieuw raceframe van Walter Kort. Super licht en super sterk, ideaal voor jouw hoog performance racer.
€69,00 €49,00
Shendrones Gordo
Not rated
De Gordo is een echte alles kunner! Super strak stretched raceframe met 6mm dikke armen! Met ook nog de optie om een GoPro te dragen.
€59,00 €49,00
CineRace20 V2 HD DJI O3 2inch Frame kit
Not rated
Dit is de CineRace20 V2 2inch frame kit voor HD DJI O3 van Flywoo.
€47,95
Shen Drones Squirt V2.1
Not rated
Bouw een Squirt V2 voor de gaafste cinematic beelden. De propellers zijn beschermd, dus de drone is veilig binnen en bij mensen te vliegen.
€47,95
Source V Racing Frame
Not rated
De SOURCE V is een frame in verticale "box"-stijl, populair binnen de racegemeenschap vanwege zijn superieure stijfheid en aerodynamica. Het is gebouwd om harde crashes en misbruik te weerstaan. Het past en beschermt alle klassieke FPV-componenten. De SOU
€44,95
Speeddrones - Subtrix 2 frame
Not rated
De Speeddrones Subtrix 2 Long Range Frame is een high-performance droneframe voor lange afstanden en FPV-racen. Met zijn lichtgewicht carbon fiber constructie en ondersteunt het diverse elektronische componenten. Compatibel met 4 inch propellers en een ma
€39,95
Speeddrones 4 Inch Ranger Frame
Not rated
Dit frame is voor uw 4 inch freestyle quadcopter. Doordat het gemaakt is van hoogwaardig carbon fiber materiaal is dit een lichtgewicht en super sterk frame.
€37,95
URUAV Dragon Micro FPV frame for Caddx Vista
Not rated
Bouw nu een snelle, compacte en super lichte FPV drone gebaseerd op de DJI Caddx Vista airunit en camera.
€39,95 €34,95
Shendrones Pteromini
Not rated
Hoe snel kan een 3"drone zijn? Kom er achter met de Pteromini. Deze 3"racer is dankzij zijn gestroomlijnde body en dunne armen extreem snel.
€34,95
Speeddrones Crazy Elf frame
Not rated
superklein frame voor 1,9" propellers en 1106 motors met een 20mm stack. Propellers zijn volledig beschermd in carbon fibre en dat is erg leuk!
€34,95
Smol Baby
Not rated
Shendrones Smol Baby: Klein maar Krachtpatser De Shendrones Smol Baby is een 106mm 2" X8 droneframe met unieke eigenschappen: Stevig & lichtgewicht ontwerp "Upside down" voor laag zwaartepunt Geschikt voor diverse motoren Perfect voor FPV
€32,95
Shendrones Nutmeg
Not rated
Een zeer compacte drone voor filmen met een HD camera. De propellers zijn beschermd zodat je niets en niemand kwaad kan doen
€29,95
Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »