Frames

Thicc 2.1 + Alpha Gel Mount + 3D prints
Not rated
De OG cinelifter is natuurlijk de Thicc van de legendarische ontwerper Andy Shen. Deze complete versie word geleverd met de beste camera houder (alpha gel) en alle 3D prints die je nodig hebt.
€469,00 €349,00
Druid Hardtop geel Race Frame
Not rated
Voor een meer standaard build is de Druid one er ook met een hard-top.
€69,00 €49,00
Druid Stretch wit Race Frame
Not rated
Dit stretch raceframe geeft meer stabiliteit op hoge snelheid en een snellere roll wanneer dat nodig is. Perfect voor competitie racen.
€69,00 €49,00
Druid Stretch rood Race Frame
Not rated
Dit stretch raceframe geeft meer stabiliteit op hoge snelheid en een snellere roll wanneer dat nodig is. Perfect voor competitie racen.
€69,00 €49,00
Druid Two Race Frame
Not rated
Nieuw raceframe van Walter Kort. Super licht en super sterk, ideaal voor jouw hoog performance racer.
€69,00 €49,00
Source V Racing Frame
Not rated
De SOURCE V is een frame in verticale "box"-stijl, populair binnen de racegemeenschap vanwege zijn superieure stijfheid en aerodynamica. Het is gebouwd om harde crashes en misbruik te weerstaan. Het past en beschermt alle klassieke FPV-componenten. De SOU
€44,95
AOS 7"
Not rated
De AOS 7 is vanaf de grond af ontworpen om de maximaal mogelijke vliegprestaties in de 7 inch-klasse te leveren. Perfect voor snelle, dramatische freestyle; snel bewegende onderwerpen achtervolgen; of supersoepel cruisen.
€129,95
AOS 5" V2
Not rated
De AOS 5 gebruikt een wetenschappelijke benadering om hoogwaardige 5 inch freestyle frames naar een hoger niveau te tillen. Dit frame is vanaf de grond af ontworpen op basis van een combinatie van elementensimulatie en real-world vliegtesten en biedt uits
€89,95
AOS 3.5" V2 - freestyle frame
Not rated
Gebouwd om het op te nemen tegen 5" Freestyle quads. Soepel, pitig en in staat om een ​​Insta360 Go (of vergelijkbaar) te dragen en toch onder de 250 gram te komen.
€74,95
Fapex 6 HD Freestyle Frame
Not rated
Standaard freestyle frame waarbij de armen tussen het voorste deel en achterste deel van de onderplaat zitten. Dit FPV freestyle frame is geschikt voor 5 inch en 6 inch propellers.
€89,95
AOS 5.5 V2
Not rated
De AOS 5.5 treedt in de voetsporen van de AOS 5, maar is van de grond af opnieuw ontworpen om zwaardere actiecamera's zoals de GoPro Hero 8 en 9 zonder compromissen te kunnen dragen.
€89,95
Gimbal rubbers voor Dji Mini 2 (4 stuks)
Not rated
4 rubbers om de Gimbal te stabiliseren. Deze rubbers breken wel eens en raken gemakkelijk kwijt omdat ze zo klein zijn. De onderste zijn gemakkelijker te vervangen de dan bovenste.
€14,95
85mm Duct voor Terraplane
Not rated
Extra duct voor de Terraplane. Bescherm je props en bescherm je omgeving met deze ducts.
€9,95
Siccario Universal Cam Mount (standaard)
Not rated
Een cam mount voor (bijna) elke camera! De universele houder heeft twee 1/4" sleuven voor het bevestigen van uw camera. De standaard mount draait van 0 tot 40 graden.
€129,00
Terraplane (Squirt 3.0)
Not rated
De nieuwe generatie cinewhoop is smooth en precies zoals de eerste generatie maar snel als een racedrone om alle type shots te kunnen maken met een drone.
€119,95
Siccario frame + Alpha gel dempers
Not rated
Siccario, ontwikkeld met Gab707, is de ultieme Cinelifter, een 405 mm X8. Hij is ontworpen om het gewicht optimaal te verdelen over de 8 motoren met een perfecte middenbalans.
€469,00
4 inch Long Range frame Subtrix
Not rated
Zeer licht frame voor het bouwen van een 4inch longrange drone. Geschikt voor zowel analoog setup als setup met Caddx Vista/Nebula. Of gebruik een Caddx Turtle voor het maken van de opnamen.
€39,95
Martian IV 250mm 5/6 inch freestyle frame
Not rated
Betaalbaar kwalitatief hoogwaarddig frame voor long range FPV drone. Deze is specifiek ontwikkeld voor 7" propellers.
€59,95
URUAV Dragon Micro FPV frame for Caddx Vista
Not rated
Bouw nu een snelle, compacte en super lichte FPV drone gebaseerd op de DJI Caddx Vista airunit en camera.
€39,95 €34,95
GEP-RC Rocket DJI FPV frame 2inch
Not rated
Micro frame voor fullsize DJI FPV airunit. Vlieg waar je nog nooit hebt gevlogen in full HD met de opname capaciteit van de DJI FPV Airunit (vista version)
€39,95
ViFly Beacon
Not rated
Raak nooit meer je drone of vliegtuig kwijt! Deze beacon stop je in of op je drone of vliegtuig. Er zit een bewegingssensor in. En als je model stopt met bewegen gaat hij piepen.
€16,95
Shendrones Ichabot - Fullsize - 6"
Not rated
Ga jij voor die ultieme cinematic shots? Dan moet je de Ichabod hebben. Dit is een ruim 6"frame speciaal ontworpen om met GoPro de best mogelijke beelden te krijgen.
€119,00 €99,00
Shendrones Gordo
Not rated
De Gordo is een echte alles kunner! Super strak stretched raceframe met 6mm dikke armen! Met ook nog de optie om een GoPro te dragen.
€59,00 €49,00
Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »