GPS, Compas, Sonar

FlyfishRC M10 Mini GPS
Not rated
Ontdek de FlyfishRC M10 Mini GPS, een van de kleinste op de markt! Snelle satellietlock en nauwkeurige positionering voor jouw drone. Bestel nu voor precisienavigatie!
€17,95
Walksnail WS-M181 GPS
Not rated
Deze compacte GPS is gebaseerd op de M10 chip, heeft een kompas ingebouwd en is super compact. De ideale combinatie voor jouw drone, plane, rover of ander DIY project.
€17,95
BZGNSS - BZ251 - Advanced GPS RTH system
Not rated
Betrouwbare oplossing om veilig te landen tijdens het gebruik van Betaflight RTH? Zoek niet verder dan de BZGNSS - BZ251. Biedt een nauwkeurige GPS-positiebepaling en betrouwbare vluchtgegevens, zodat je met vertrouwen kunt vliegen en landen.
€32,95
GPS mate - (Finder + GPS PSU)
Not rated
Dit product is een finder zoals ook de Finder mini en de Finder 2 maar heeft ook een aansluiting voor GPS. Hiermee kan je de GPS voorzien van stroom zonder dat de drone aan staat. Ook tijdens het vervangen van je batterij blijft de GPS voorzien van stroom
€18,95
BN-880 GPS & Compass Module
Not rated
Dit is de door iNav aanbevolen kleine GPS / kompasmodule. Het beschikt over de Beitian BN-880 GPS-module, met HMC5883l I2C-kompasmodule
€29,95
ESP32 WiFi+bluetooth Development Board
Not rated
Ontwikkelingsbord met ESP32 chip en ingebouwde WiFi en Bluetooth modules. De ESP32 is gebaseerd op 40nm technologie wat hem super zuinig en snel maakt.
€19,95
BN-180 GPS Module for Betaflight Rescue
Not rated
Gebruik deze superkleine en lichte GPS ontvanger om een Rescue mode aan je Betaflight drone toe te voegen. Verbinding kwijt? Je drone komt zelf terug!
€19,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »