LED

XT60 PyroLed van Pyrodrone - 4-6S Met Capacitor Pads
Not rated
Voor een simpele manier om LED-verlichting toe te voegen aan je drone, kies voor onze PyroLed! Geen gedoe met draden, soldeer deze direct op je XT60-connector. Met 3 opvallende kleuren om uit te kiezen, zal je drone zeker opvallen tijdens de vlucht!
€2,95
Anti Collision Strobe (RGW) - voor Drone of Plane
Not rated
Zichtbaar op 3 kilometer afstand. Met rood, groen en wit licht (instelbaar). Weegt slechts 6 gram dus ook voor long-range oplossingen erg goed te gebruiken.
€19,95
VIFLY Finder Mini (2.7gram!)
Not rated
VIFLY Finder Mini is een kleinere versie van VIFLY Finder 2, weegt slechts 2,7 g en zou de perfecte drone-zoemer zijn voor compacte bouw. Na het zoeken en testen van een groot aantal piepers, gebruikt VIFLY Finder Mini de luidste zoemer die in dit kleine
€13,95
ViFly Beacon
Not rated
Raak nooit meer je drone of vliegtuig kwijt! Deze beacon stop je in of op je drone of vliegtuig. Er zit een bewegingssensor in. En als je model stopt met bewegen gaat hij piepen.
€16,95
ViFly Finder 2 buzzer
Not rated
Nooit meer je drone kwijtraken met deze ViFly Finder 2. Hij gaat piepen als de batterij los komt, steeds harder tot wel 110dB en dat houd hij wel 2 dagen vol.
€14,95
RGBW LED strips
Not rated
1x rood, 1x groen, 1x blauw, 1x wit ledstrips afbreekbaar tot 12 volt
€3,95
Matek LED circle Blue
Not rated
Blauwe lampjes voor onder je motoren.
€7,95
Voltage meter - wit
Not rated
Deze display weegt slechts 3 gram en je kan hem gebruiken om op je drone of je groundstation het actuele voltage af te lezen.
€9,95
-SALE- Meco super felle LED zaklamp
Not rated
Ben je na zonsondergang nog je quad aan het zoeken? Ow jee :( . Neem deze zaklamp mee, dan zie je in iedergeval nog wat.
€16,95
WS2812B lampje
Not rated
Jup een los programmeerbaar RGB lampje. Tijd om creatief te worden!
€0,79
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »