SpeedDrones

Pathfinder 4

€399,00
facebook
Word op maat gemaakt en binnen 1 week geleverd

Productomschrijving

Zoek jij een FPV drone die gemakkelijk vliegt en super sterk is?

 

De Pathfinder 4 is een drone voor iedereen die wilt beginnen met FPV vliegen

 

Wil je een kant en klare drone waarmee je goed kan leren vliegen en als een professional de mooiste FPV shots kan maken? Lees dan hier verder!

 

T-motor frame
 Beste drone voor beginners
 Inclusief reparatie service
 2 Jaar garantie

 

Gevlogen met Pathfinder

 

Pathfinder 4

Het slanke carbon-fibre frame is kenmerkend voor de duurzaamheid en veelzijdigheid van deze drone. De 4mm dikke armen zijn gemaakt van hoogwaardig carbon-fibre en zijn dus ook bestand tegen een ruige landing.

 

Aandrijving

De Pathfinder 4 word geleverd met Xing-E 2208 motoren en deze zijn behoorlijk krachtig. Deze drone zal dan ook gemakkelijk een snelheid van 120 kilometer per uur halen.

 

Deze motoren worden voorzien van 40Ampere BL_Heli-s ESC's. Moderne features als D-Shot command en turtle mode worden hierop ondersteund. Standaard staat turtlemode uit omdat dit voor beginners gevaarlijk kan zijn. Vraag hier naar als je dit toch ingeschakeld wilt hebben.

 

Flight controller

Standaard leveren we de Pathfinder 3 met een F4 flight controller. Dit is een moderne flight controller waar we de laatste versie van Betaflight op installeren. We krijgen vaak de vraag ofdat een F7 niet beter is. En het antwoord daarop is nee. Een F7 is sneller en heeft meer aansluitingen. Maar op deze kant en klare drone hoeft waarschijnlijkt niets meer te worden aangesloten en de snelheid van de F4 chip word maar voor +/-20% gebruikt. Mocht je toch een F7 willen dan kunnen we hier een offerte voor maken.

Uiteraard word de Flight Controller voorzien van de juiste demping en zo geïnstalleerd dat deze gemakkelijk toegankelijk is voor updates.

 

Video transmitter

Op de Pathfinder 3 leveren we een Pro VTX4 met een maximaal zendvermogen van 800 milliwatt. 

Helaas is het in Europa niet toegestaan meer dan 25 milliwatt zendvermogen te gebruiken. Daarom leveren we de videozenders met een beperking van het vermogen. Als je de drone buiten Europa gaat gebruiken dan kan je door een reset procedure de blokkade van de video zender halen.

 

Ontvanger

Iedere moderne hobbyontvanger word ondersteund zolang deze het signaal door 1 draad kan leveren. Standaard leggen we een connector voor je klaar die op SBUS is aangesloten. Als je een andere aansluiting nodig hebt zoals PPM of Spektrum Serial geef dat dan even aan bij je bestelling.

 

Je kan er ook voor kiezen om door ons een ontvanger in te laten bouwen. We hebben keuze uit FrSky, TBS Crossfire, FlySky en Spektrum.

High-res

 

 

 

 

 

 

Onderdelen lijst

Flight controller

F4 Pro Flightcontroller

Motoren

Xing-E 2208 2450kv

ESC’s

40 Ampere BL_heli-s ESC's

Video zender

VTX4 - 800mw

Camera

Foxeer Razer Micro

Frame

Tmotor FT5

Propellers

DALPROP Nepal

 

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »