SpeedDrones

Pathfinder starterskit

€599,00 €499,00
Pathfinderkit
Word op maat gemaakt en binnen 1 week geleverd

Productomschrijving

 

 

Deze bundel bevat alles dat je nodig hebt om te beginnen met vliegen

+ FPV Racedrone
+ Zender (afstandsbediening)
+ FPV VR bril
+ 2 LiPo batterijen
+ LiPo oplader

 

 

Pathfinder drone

De Pathfinder is een ideale drone om mee te leren vliegen, hij vliegt rustig en soepel. Als je heel precies moet vliegen, bijvoorbeeld om video opnamen te maken of om in kleine ruimtes te vliegen, dan is de Pathfinder ook de perfecte drone. Door zijn brede 250mm basis kan hij zowel 5” als 6” propellers gebruiken.

 

Uiteraard is de Pathfinder voorzien van de allernieuwste technologieën. Tijdens het vliegen zie je een menu dat vluchtinformatie weergeeft en je kan de drone zonder computer instellen.

 

 Ruim frame
 Beste drone voor beginners
 Met Air en Angle vliegmodus

LEES MEER OVER DE PATHFINDER DRONE

 

FlySky FS-I6S zender

Zonder een afstandbediening kan je natuurlijk niks met je racedrone. De FS-I6S is een zender voor het leven. Hij werkt niet alleen met de Pathfinder drone maar ook met alle drones en vliegtuigen die je in de toekomst mogelijk nog koopt.

 

De FS-I6S werkt op basis van het AFHDS2A systeem. Dat geeft een bereik tot wel 3km en is voorzien van een handig telemetrie systeem zodat je de batterijstatus van de drone op het scherm kan zien. Instellen is super gemakkelijk met het ingebouwde touchscreen.

 

De FS-I6S werkt op 4 AA batterijen, deze worden niet meegeleverd.

 


LEES MEER OVER DE FLYSKY I6S

 

Eachine EV800 bril

Voor iedereen die aan FPV vliegen wilt beginnen raden we de EV800 bril aan. Deze bril is erg licht en zit comfortabel. De hoge resolutie van 800x600 pixels meet zich met de duurste brillen van Fatshark.

 

De EV800 kan op 48 kanalen worden ingesteld. Hij werkt dus niet alleen met de Pathfinder drone maar ook met alle drones die je mogelijk in de toekomst nog koopt.

 

De EV800 is oplaadbaar, oplaadkabel word bijgeleverd.

 EV800 small Goggle FPV
LEES MEER OVER DE EACHINE EV800

 

2 LiPo batterijen en oplader

We leveren bij deze starterskit 2 LiPo batterijen van 4S 1300Mah. Per batterij kan je tot 5 minuten vliegen. Het duurt daarna ongeveer 30 minuten om ze weer op te laden.

 

Het opladen van een LiPo batterij is gevaarlijk en mag je enkel met daarvoor bestemde opladers doen. LEES HIER over de gevaren van LiPo batterijen. Wij leveren een speciale automatische LiPo oplader bij de kit.

 

De oplader en de batterijen zijn universeel en deze kan je dus ook voor andere drones gebruiken. Je kan voor de Pathfinder zowel 3S als 4S batterijen gebruiken.

2x Tattu 1300mah 4S LiPo

 

Garantie en service

Zoals je van Speeddrones gewend bent is op deze kit 2 jaar garantie van toepassing. Als je ooit schade heb aan de drone door een crash of eigen fout dan maken we hem gratis voor je (onderdelen uitgezonderd).

LEES HIER DE VOORWAARDEN VAN ONZE DRONE REPARATIES

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »