SpeedDrones

Shendrones Squirt - FPV - Ready To Fly

€539,00
facebook
Word op maat gemaakt en binnen 1 week geleverd

Productomschrijving

Zoek jij de meestgebruikt Cinewhoop ter wereld kant en klaar met FPV systeem?

 

De Squirt is het meest gebruikt cinematic platform voor super gave droneshots binnen en buiten. DJI FPV is het meest geavanceerde first person view systeem verkrijgbaar. Samen een fantastische tool voor videomakers.

 

"Een drone hebt waarmee je super mooie shots kan maken, dichterbij dan ooit."

 

Beschermde propellers door fan ducts
Vliegt rustig en smooth
Draagt bijna ieder soort action cam
Met 2 jaar garantie en reparatie service

 

Shendrones Squirt

De Squirt is de meestgebruikte cinewhoop ter wereld en is ontwikkeld door de bekende FPV drone designer Andy Shen. Wij leveren de Squirt met een eigen DJI FPV mount waar we de Airunit helemaal in het frame weg werken zodat hij niet uit de achterkant hangt zoals bij veel andere ontwerpen.

 

Kenmerkend aan de Squirt is dat de propellers zitten verwerkt in zachte TPU ducts. Deze zorgen er voor dat de drone minder gemakkelijk iemand kan verwonden of iets kan beschadigen. Ook dragen de ducts bij aan het vermogen door de luchtdruk beter omlaag te richten.

 

Aandrijving

De Brother Hobby T1 is een zeerbekende motor en deze is veel gebruikt in de FPV scene. Niet alleen voor cinewhoops maar ook voor racedrones. Een grotere versie van de T1 is ook gebruikt geweest op de officiele DRL drones.

We combineren ze met een 35A 4in1 ESC. Dit is ruim voldoende vermogen aangezien deze motoren en piek belasting van 25A hebben.

 

 

Flight controller

De Shendrones Squirt ready to fly word geleverd met een F4 flightcontroller met de laatste versie van Betaflight. Deze word ingesteld om gelijk te werken met het bijgeleverde FPV systeem en OSD.

 

Dshot commands word geinstalleerd wat het mogelijk maakt de motoren als beepers te gebruiken en turtle mode in te schakelen.

 

Verder stellen we de drone zo in dat hij standaard in angle modus staat en met een switch kan worden veranderd naar acro modus.

 

 

Ontvanger

Iedere moderne hobbyontvanger word ondersteund zolang deze het signaal door 1 draad kan leveren. Standaard sluiten we de Sbus van de Air Unit aan. Als je al een ontvanger hebt die je graag wilt gebruiken geef dit dan even aan, dan zorgen we dat de juiste aansluiting beschikbaar is.

Je kan er ook voor kiezen om door ons een ontvanger in te laten bouwen. We hebben keuze uit FrSky, TBS Crossfire, FlySky en Spektrum.

Video

 

Onderdelen lijst

Flight controller

iFlight SucceX-E mini F4 

Motoren

Brother Hobby - 1407 - 3600kv

ESC’s

iFlight SucceX-E Mini 35A

Video zender

Analoog of digitaal

Camera

DJI / Nebula pro / Polar / Avatar / Ratel

Frame

Shendrones Squirt V2.1

Propellers

Gemfan

 

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »