TBS Crossfire Micro TX v2 - Gebruikt

€65,00
Op voorraad
Voor 15.00 besteld, vandaag verstuurd

Productomschrijving

Gebruikte artikelen kunnen gewoon worden geruild en krijg je 3 maanden garantie op

 

 

EEN NIEUW TIJDPERK VAN CONNECTIVITEIT


De TBS CROSSFIRE is een lange afstand R / C-link gebaseerd op de nieuwste RF-technologie, in staat tot zelfherstellende tweewegcommunicatie en een bereik dat niet te bevatten is. Met een gevoeligheid van -130dB, volledige RF-zijdelingse diveristy, minuscule ontvangers voor FPV-quads, bevat de TBS CROSSFIRE de modernste technologie om een ​​superieure lange afstandsbedieningslink te bieden.

Afstandsbedieningen hebben echter veel meer dan alleen bereik. Latentie, telemetrie, robuustheid tegen interferentie, gebruiksgemak en de algehele afwerking worden te vaak opgeofferd voor dat laatste stukje bereik. De Crossfire heeft veel bereik en gebruikt die marge voor extra functionaliteit en betrouwbaarheid. Een mooie toekomst voor FPV ligt in het verschiet :)

 

De Crossfire Micro TX leent de kerntechnologie van zijn grotere broer, maar is een JR-modulezender die is vereenvoudigd tot de meest gewilde functies, voor een geweldige prijs! Voor mensen die extreme langeafstandsvluchten van meer dan 15-20 km willen doen, is de Crossfire TX nog steeds de juiste keuze. Voor iedereen die gebouwen wil binnendringen, met mini-quads wil vliegen of gewoon de omgeving op een paar kilometer afstand wil verkennen, is de Micro TX de perfecte metgezel. Hij gaat nog steeds tot 40 km mee, net als zijn grotere broer. Maar het kost minder dan de helft van de prijs.

 

HET WERKT GEWOON


Afgezien van het ongeëvenaarde bereik, is het ding waar we het meest trots op zijn op de TBS CROSSFIRE dat het gewoon werkt. In het verleden was onze vraag altijd "kon onze R / C-link het bijhouden?". Met de TBS CROSSFIRE komt gemoedsrust. Maar u hoeft ons niet op ons woord te geloven. Alle toonaangevende organisatoren van drone-races hebben piloten nodig om met de TBS Crossfire te vliegen. Alle top drone-racers vliegen met de TBS Crossfire. De verste langeafstandsmissies worden gevlogen met TBS Crossfire. Nu is het voor de massa betaalbaar geworden als een algemene radioverbinding!

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »