Vliegles Introductie DJI Mini Drone

€79,00
Op voorraad
Voor 15.00 besteld, vandaag verstuurd

Productomschrijving

Gefeliciteerd met uw nieuwe drone! We bieden u een introductie les voor de DJI Mini drones. Het maakt niet uit of u de DJI Mini 1, 2, 3 of de 4 Pro hebt, deze instructie is geschikt voor alle DJI mini toestellen. Vlieg voortaan veilig en met vertrouwen!

 

Omdat we met een drone van Speeddrones kunnen vliegen hoeft u niet perse in het bezit te zijn van een DJI mini drone. U kan deze les ook nemen als u zich afvraagt of het wel iets voor u is een mini drone van DJI.

 

Als u al wel een DJI mini drone hebt dan helpen we tijdens de les ook om deze goed in te stellen als u dat fijn vind.

 

Wat leren we zoal?

  • Verschillen tussen de mini drones en de grotere broertjes
  • Demonstratie FPV en uitleg over verschillende vliegmodi
  • Uitleg van waar wel en waar niet gevlogen mag worden
  • Drone opstarten, kalibreren en pre-flight checks
  • Veilig opstijgen en landen
  • Vliegen zonder obstakels te raken en onveilige situaties te creeren
  • LOS en waarom dit belangrijk en verplicht is
  • Mooie beelden maken met een goed ingestelde camera
  • Terugvliegen en veilig landen
  • Drone en batterijen veilig opslaan en meenemen

 

Let op, je moet op je drone voorzien zijn van een exploitantnummer. Dit is verplicht voor elke camera drone en kan bij RDW worden aangeschaft. KLIK HIER VOOR DE SITE VAN RDW

 

Om te kunnen vliegen met je drone moet je een account hebben en ingelogt zijn op de DJI app op je telefoon of je smart controller. Doe dit voor de les omdat er normaal veel tijd in gaat zitten.

 

Je mag met de drone van Speeddrones vliegen maar je wilt waarschijnlijk ook wel met je eigen drone vliegen. Zorg daarom dat je drone is opgeladen.

 

Bel of app voor het aanschaffen van de les eventjes naar 085-0606541 . Dan plannen we de locatie en de datum/tijd dat we kunnen vliegen eventjes. Het exacte adres word later gecommuniceerd. De les zal plaatsvinden in Drunen, Helvoirt, Berlicum of Boxtel afhankelijk van beschikbaarheid locaties.

 

Het kan zijn dat we je dubbel boeken met een andere cursist. In het geval van 1 cursist duurt een les ongeveer 1 uur, ben je met zijn 2en zal het ongeveer anderhalf uur duren.

 

We staan buiten dus kleed je op het weer. In de zomer misschien wat zonnebrand en in de winter een lekker warme jas. Vergeet ook niet een zonnebril mee te nemen, dat maakt het gemakkelijker om naar de drone te kijken als hij voor de zon langs vliegt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »