BEC

BEC - 5Volt - 3A
Not rated
Deze BEC heeft een output voltage van 5 volt en een vermogen van 3A. Een van de vele mogelijkheden waarvoor deze BEC gebruikt kan worden is het aansturen van servo's in een wing van een modelvliegtuig.
€13,95
Compact condensator - 35V 470Uf - 10x12mm
Not rated
Wil je ervoor zorgen dat jouw vliegsysteem altijd stabiel blijft en dat je FPV-beeld altijd duidelijk en helder blijft, zelfs bij spanningsfluctuaties en storingen? Dan is de Compact condensator - 35V 470Uf - 10x12mm de oplossing waar je naar op zoek bent
€1,95
ViFly - Camswitcher
Not rated
Switch snel en gemakkelijk tussen verschillende analoog camera signalen met deze camswitcher. Kan ook worden gebruikt voor andere signaalkabels. Switch input werkt zowel op Sbus als op PWM.
€8,95
LouDFPV Spike Absorber
Not rated
Spike absorber met 3 TVS diodes om spanningspieken af te vlakken. Deze absorber is sneller dan een normale condensator en kan dus gevaarlijke korte pieken opvangen.
€7,95
BEC - 9Volt - 2A -
Not rated
Met een input range van 4 tot 36 volt een hele veelzijdige BEC en perfect voor gebruik met DJI airunit.
€9,95
BEC - 5Volt - 2A
Not rated
Met een input range van 4 tot 36 volt een hele veelzijdige BEC en perfect voor gebruik met kleine elektronika in multirotors. Weegt slechts 0.8 gram.
€9,95
LC filter tot 3A / 3 - 26V voor VTX of audio
Not rated
Heb je ruis op je powersource waardoor je ruis in beeld of in je audio signaal hebt? Gebruik dan deze LC filter van professionle kwaliteit.
€7,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »